Adsense Links -1 –

Powered by WP Bannerize

Nieuws in de mediaJaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize

Adsense Links -2 –

Powered by WP BannerizeVolg DHN op Sociale Media


Volg Dutch Health Network natuurlijk op alle Sociale Media.

Adsense Midden voor nieuws

Powered by WP Bannerize

Sensire zoekt een relatiemanager Zorgbusiness

11 april 2017

 

Ken jij het reilen en zeilen van de zorgverzekeraars als geen ander? Heb je een concrete visie op de bewegingen van ziekenhuizen en huisartsen? Doorzie jij vroegtijdig waar ze in de totale keten naar toe bewegen en wat daarvoor hun beweegredenen en doelstellingen zijn? Ben jij in staat om dit speelveld te overzien en op een pragmatische manier te vertalen naar een verkoopstrategie, zowel qua producten, diensten als in de keten? Is het daarbij voor jou vanzelfsprekend dat de zorg door ons verkocht moet worden in plaats van dat we ‘blijven hangen in de traditionele zorginkoop’? Ben jij de relatiemanager die al haarfijn in de gaten heeft dat de zorgmarkt zich ontwikkelt naar een markt waar de consument steeds meer zelf beslist in plaats van zich te gedragen als een gesubsidieerde zorgafnemer. En durf je dit ‘spelletje’ ook te spelen bij de grootste zorgaanbieder en werkgever van de Achterhoek met 7.500 klanten in zorg, 3.000 medewerkers en een budget van € 125 mln.? Ja?, dan moeten wij elkaar treffen! 

 

Regel jij dat mevrouw Damme de beste zorg krijgt en dat deze gefinancierd is?
Als relatiemanager ben jij verantwoordelijk voor een goede relatie met onze zorgverzekeraars, ziekenhuizen en huisartsen en weet jij als geen ander onze zorg aan hen te verkopen. De zorgverkoop vindt zowel inside-out als outside-in plaats. De verzekeraars, maar ook de ziekenhuizen en huisartsen hebben beelden en wensen rondom de zorgverlening, maar wij als grootste zorgaanbieder zeker ook! Het gaat in deze functie dus om de balans tussen ‘van binnen naar buiten en andersom’.

 

Je onderhoudt daarvoor een netwerk binnen de wereld van de zorgverzekeraars, maar legt ook makkelijk contact met spelers uit de relevante ketens zoals ziekenhuizen, zelfstandig specialisten, huisartsen en concullega’s. Kortom, je bent de spin in het zorgrelatieweb, maar wel eentje met lange poten en voelsprieten waarmee je veel signaleert. Je weet de ontwikkelingen die je ziet en hoort makkelijk aan elkaar te verbinden en te vertalen naar een pragmatisch verkoop- en productplan. Naast dat de zorg die we leveren aan verzekerden van excellente kwaliteit (9+ beleving) moet zijn, moet deze ook betaald worden. Je hebt daarom affiniteit met zowel de inhoudelijke als de commerciële kant van de zorg.
Samen met de zorgmanagers en de productontwikkelaars zorg jij ervoor dat we gepokt en gemazeld contractafspraken kunnen gaan maken met onze zorgverzekeraars en zorgaanbieders. Het inkoopboekje dat ze daarvoor publiceren is voor jou niets meer dan een bevestiging van wat je al wist. Dat is het standaard werk. Het gaat je meer om het braakliggende terrein waar de traditionele zorgaanbieders nog geen stap op hebben durven te zetten. Want om als eerste zorgaanbieder iets te proberen, dat gaan we zeker niet uit de weg! Het moet onze innovatieve koploper positie juist in stand houden. Onze COPD zorg is daar een treffend voorbeeld van.

 

PLAATS IN ORGANISATIE

 

Het team: ‘verstand van zorg, gevoel voor mensen en kennis van zaken’

Samen met de zorgmanager en de productontwikkelaar vorm jij het verkoopteam. Zo zijn alle noodzakelijke disciplines om onze zorg succesvol aan de man te brengen aanwezig. Het gaat immers om de combinatie der dingen, zowel voor de dag van vandaag als voor de dag van morgen. De zorgmanager is in jullie ‘driemanschap’ eindverantwoordelijk voor het totale zorgpakket dat gecontracteerd en geleverd wordt.

 

De informatievoorziening over de zorg die we leveren, ofwel de big data van Sensire, die wordt geleverd door een ondersteuningsteam bestaande uit een mix van business en zorgcontrollers (WO) aangevuld met ICT en P&O. We zijn van alle markten goed thuis. Samen met hen analyseer je de ontwikkelingen in klanten, de zorgvraag, de regionale zorgmarkt en monitor je in hoeverre we voldoen aan de eisen van de zorgverzekeraars.

Kortom, voor de solide basis is gezorgd en samen met dit team zorg jij ervoor dat de zorg op excellente wijze wordt verkocht.

 

 

 

WIJ VRAGEN

 

Kennis en ervaring is mooi, maar persoonlijkheid en gedrevenheid geven de doorslag!
Wij zoeken een relatiemanager die zich herkent in de volgende eigenschappen: eigenaarschap, zelf activerend vermogen, stakeholdermanagement, commercieel, zelfstandigheid, projectmatig kunnen werken, verbinding kunnen maken op alle niveaus, analytisch vermogen, conceptueel denken, relatie beheerder, pragmatische insteek, lef, creativiteit en een brede vernieuwende blik.

Kortom, een heel blik met competenties dat we vragen, maar wat ons betreft allemaal noemenswaardig en relevant. We zouden het op zijn Achterhoeks ook kunnen samenvatten als: ‘lullen mag, maar er moet op hoog niveau ook gepoetst worden!’.

 

Hoe ziet jouw professionele achtergrond er uit?

  • Je bent een academische geschoolde (zorg)professional die ervaring heeft opgedaan aan de verkoopkant van de zorg. Naast een solide werkervaringsbasis, heb je in ieder geval een aantal jaren relevante werkervaring opgedaan als account- of relatiemanager in een zorgomgeving. We denken hierbij aan een zorgverzekeraar, ziekenhuis of huisartsencollectief. Maar misschien weet jij wel beter;
  • Je hebt kennis van het care/cure zorgdomein, zowel van de zorgkant als van de andere kant van de zorg. Hiermee doelen we op de meer bedrijfsmatige kant van de zorg, dus met getallen en cijfers, wet- en regelgeving, contractering, processen etc;
  • Je beschikt over bewezen en brede projectmanagementskills waarbij je in teamverband concrete resultaten hebt neergezet;

 

WIJ BIEDEN

  • Een professioneel walhalla. Je krijgt veel vrijheid én mogelijkheden om zaken op te pakken, maar we vragen ook het nodige van je. We zijn niet bepaald een grijze-muizen-overheadafdeling binnen een zorginstelling. Kortom: Uitdagend werk om helemaal in op te gaan, zodat je regelmatig vergeet dat je aan het werk bent. Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open en proberen we zo veel mogelijk werkelijkheid te laten worden. Dagen en tijden doen we in overleg (32 uur in 4 dagen / of 36 uur in 5 dagen).
  • Geld. Wij hebben wel rekening te houden met de CAO VVT, maar de beloning zal passen bij de ervaring en kennis die je mee brengt. Wij belonen gewoon goed en realistisch. Secundair pakket: We maken je mobiel en digitaal in de breedste zin van het woord en zorgen ook dat je kennis up to date blijft via opleidingen.
  • Standplaats is Varsseveld. Filetechnisch zeer aantrekkelijk. Ook vanuit het midden van het land (Utrecht – Varsseveld =  1 uur)! Je staat onderweg niet stil.

Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure. Interne kandidaten krijgen voorrang in de procedure.

 

 

 

Er is geen specifieke sluitingsdatum op deze vacature van toepassing. We stoppen pas met zoeken als we de ideale kandidaat hebben gevonden. Heb je nog een vraag? Neem dan contact op met Peter Geleedst, Recruiter. Peter kun je bereiken via werving@sensire.nl of telefonisch per 06-10672845.

 

Neem contact op


 

Adsense Rechts – 1 –

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

 

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize