Adsense Links -1 –

Powered by WP Bannerize

Nieuws in de mediaJaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize

Adsense Links -2 –

Powered by WP BannerizeVolg DHN op Sociale Media


Volg Dutch Health Network natuurlijk op alle Sociale Media.

Adsense Midden voor nieuws

Powered by WP Bannerize

Quasir zoekt Cliëntenvertrouwenspersonen Wzd in regio Noord (Groningen, Friesland en Drenthe) vanwege de inwerkingtreding van de Wet zorg en dwang

8 oktober 2019

Nieuwe zorgwet vraagt om gedreven onafhankelijke cliëntenvertrouwenspersonen. Heb jij uitstekende gespreksvaardigheden, enkele jaren werkervaring en past de zorg bij jou? We ontmoeten je graag!

 

Met ingang van 1 januari 2020 komt er een nieuwe wet in de zorg. Het gaat om de Wet zorg en dwang (Wzd). Deze wet houdt in dat mensen met een verstandelijke of psychogeriatrische beperking die gedwongen zorg (gaan) ontvangen, een beroep kunnen doen op een onafhankelijke cliëntenvertrouwenspersoon.

 

Vier samenwerkende organisaties in Nederland bundelen hun krachten en zijn per 1 januari aanstaande op zoek naar kundige en gemotiveerde Cliëntenvertrouwenspersonen.

 

Deze cliëntenvertrouwenspersonen gaan cliënten ondersteunen als er sprake is van onvrijwillige zorg. Maar ook bij onvrede of klachten rond de zorg, opname of verblijf in een zorginstelling.

 

Informatie over de functie-eisen en de competenties van een cliëntenvertrouwenspersoon Wzd in dienst van Quasir in regio Noord Nederland (Groningen, Friesland en Drenthe) kun je terugvinden door HIER het functieprofiel te bekijken. Het salaris wordt bepaald afhankelijk van relevante ervaring als cliëntenvertrouwenspersoon.

 

Voor meer informatie over de vacature van Quasir in de regio Noord Nederland kun je telefonisch contact opnemen met Christiaan van Rosmalen  (06-58 88 02 29) of bhet kantoor van Quasir (0561-618711).

 

Reacties – voorzien van motivatie en CV –  graag zo spoedig mogelijk sturen naar cvpsollicitatie@quasir.nl of vul HIER het sollicitatieformulier van Quasir op www.quasir.nl.

 

Neem contact op


 

Adsense Rechts – 1 –

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

 

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize