Adsense Links (boven)

Powered by WP Bannerize

Volg DHN op Sociale Media

Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize


Advertenties DHN Partners en Nieuwsberichten


DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Vierkant Links (adverteren)

Powered by WP Bannerize

Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize

Jouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !

Volg DHN natuurlijk op Twitter

Quasir zoekt Cliëntenvertrouwenspersonen Wzd in regio Noord (Groningen, Friesland en Drenthe) vanwege de inwerkingtreding van de Wet zorg en dwang

8 oktober 2019

Nieuwe zorgwet vraagt om gedreven onafhankelijke cliëntenvertrouwenspersonen. Heb jij uitstekende gespreksvaardigheden, enkele jaren werkervaring en past de zorg bij jou? We ontmoeten je graag!

 

Met ingang van 1 januari 2020 komt er een nieuwe wet in de zorg. Het gaat om de Wet zorg en dwang (Wzd). Deze wet houdt in dat mensen met een verstandelijke of psychogeriatrische beperking die gedwongen zorg (gaan) ontvangen, een beroep kunnen doen op een onafhankelijke cliëntenvertrouwenspersoon.

 

Vier samenwerkende organisaties in Nederland bundelen hun krachten en zijn per 1 januari aanstaande op zoek naar kundige en gemotiveerde Cliëntenvertrouwenspersonen.

 

Deze cliëntenvertrouwenspersonen gaan cliënten ondersteunen als er sprake is van onvrijwillige zorg. Maar ook bij onvrede of klachten rond de zorg, opname of verblijf in een zorginstelling.

 

Informatie over de functie-eisen en de competenties van een cliëntenvertrouwenspersoon Wzd in dienst van Quasir in regio Noord Nederland (Groningen, Friesland en Drenthe) kun je terugvinden door HIER het functieprofiel te bekijken. Het salaris wordt bepaald afhankelijk van relevante ervaring als cliëntenvertrouwenspersoon.

 

Voor meer informatie over de vacature van Quasir in de regio Noord Nederland kun je telefonisch contact opnemen met Christiaan van Rosmalen  (06-58 88 02 29) of bhet kantoor van Quasir (0561-618711).

 

Reacties – voorzien van motivatie en CV –  graag zo spoedig mogelijk sturen naar cvpsollicitatie@quasir.nl of vul HIER het sollicitatieformulier van Quasir op www.quasir.nl.

 

Neem contact op

Volg DHN op Twitter

DHN Webshops

Miljoenen artikelen

Adsense Vierkant Rechts

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

Bol rechts 250-250

Powered by WP Bannerize

Boekentips

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Maak gebruik van onderstaand gratis aanbod

DHN Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Inschrijven voor de DHN Nieuwsbrief