Nieuws in de mediaJaarverslagen Zorg

Powered by WP BannerizeVolg DHN op Sociale Media


Volg Dutch Health Network natuurlijk op alle Sociale Media.

Zorg & ICT 12-14 maart 2019 | Jaarbeurs, Utrecht | Gratis toegang voor zorgprofessionals en ICT’ers in de zorg

4 februari 2019

Wilt u alles weten over de laatste digitale ontwikkelingen voor de zorg? Breng dan een bezoek aan Zorg & ICT 2019 van 12 t/m 14 maart 2019 in Jaarbeurs, Utrecht.

 

 

 

 

WAARVOOR KOMEN BEZOEKERS NAAR DE ZORG & ICT?

  • Actuele informatie: een uitgebreid en gratis toegankelijk seminarprogramma met als thema ‘ICT zorgt voor mensen’ met ruim 200 sessies waarbij u alles te weten komt over digitaal gedreven zorg;
  • Zichtbare innovatie: circa 200 exposanten die een breed, compleet en actueel overzicht bieden van de laatste oplossingen, toepassingen en diensten ter optimalisatie van de zorg;
  • Inspiratie: u en uw collega’s krijgen antwoord op mogelijke vragen en vertrekken boordevol ideeën en energie om de zorg in uw zorginstelling te verbeteren;
  • Netwerkmogelijkheden: gelegenheid om te netwerken en kennis uit te wisselen met vakgenoten;
  • Zorgtotaal: van 12 – 14 maart 2019 ook toegang tot het gelijktijdige Zorgtotaal, de vakbeurs voor betere zorg.

 

Met gepaste trots delen we mee dat Zorg & ICT het certificaat ‘Patients Included’ heeft gekregen. Dit betekent dat we niet alleen spreken over zorgoplossingen vóór patiënten, maar dat we patiënten daadwerkelijk bij de beurs betrekken.

 

 

 

 

Bekijk het volledige programma.

 

 

 

 

Thema Zorg & ICT: ICT zorgt voor mensen
ICT ondersteunt zorgprofessionals dagelijks in hun zorg voor patiënten en cliënten. Het volgt behandeltrajecten door monitoring van gezondheid, het deelt gegevens tussen diverse zorgpartijen en het biedt een nieuw perspectief op de gezondheidszorg doormiddel van innovatie. Daarnaast helpt ICT patiënten en cliënten door hen te melden als ze bijvoorbeeld medicijnen moeten innemen, maar ook door hun zorg voor een groot deel naar hun eigen huiskamer te brengen. Het helpt zorg te delen via platformen en portalen met verzorgers, gelijken en familie. Kortom, hoe abstract en afstandelijk ICT soms lijkt, het helpt onze gezondheid en zorg te verbeteren. 

 

 

De zorgsector transformeert en dat heeft grote impact op iedere instelling. ICT is niet alleen nodig het is fundamenteel voor een succesvolle zorgorganisatie. Dossiers worden gedigitaliseerd, behandeltrajecten worden digitaal verwerkt, chronische zorg wordt digitaal gemeten en operaties worden digitaal gevolgd. Kortom de  gezondheidszorg wordt steeds meer digitaal ondersteund en gestuurd als het om persoonlijke inzage en regie gaat. Dat biedt voordelen op het gebied van werkdrukafname, zorgkwaliteit en uiteindelijk de portemonnee, maar voordat een organisatie zich heeft getransformeerd en ICT daadwerkelijk mensen helpt zijn er een hoop uitdagingen om aan te pakken.

 

Zorg & ICT maakt deze uitdagingen voor u inzichtelijk en biedt verschillende mogelijkheden om concrete stappen te zetten. Of u nu begint met de transformatie, daar midden in zit of stappen wilt maken in de vervolgfase.

 

Het thema ‘ICT zorgt voor mensen fungeert als paraplu voor de onderliggende thema’s:

 

                         
Connected digital Health          Data driven healthcare
 
                             
Sociale inovatie              Veiligheid & privacy       Bedrijfsvoering & IT

 

 

Voor wie? Directie en management, zorgprofessionals en ICT´ers in de zorg

Wanneer? 12, 13, 14 maart 2019  van 9.30 – 16.30 uur

Waar? Jaarbeurs, Utrecht – Hal 10 en 11

Kosten? Deelname is kosteloos

 

 

 


 

Archief DHN berichten

 

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize