Adsense Links -1 –

Powered by WP Bannerize

Nieuws in de mediaJaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize

Adsense Links -2 –

Powered by WP BannerizeVolg DHN op Sociale Media


Volg Dutch Health Network natuurlijk op alle Sociale Media.

Adsense Midden voor nieuws

Powered by WP Bannerize

Wil je klachtenfunctionaris of calamiteitenonderzoeker worden in de zorg of het sociaal domein. Een goede gedachte!

4 oktober 2018

Wil je weten of het beroep klachtenfunctionaris of calamiteitenonderzoeker in de zorg of het sociaal domein iets voor jou is? Volg 25 januari of 14 februari introductiebijeenkomst van Quasir

 

Vanwege de Wkkgz is er steeds meer behoefte aan onafhankelijke professionals op deze vakgebieden.

 

Introductiebijeenkomsten

 

Kom naar een introductiebijeenkomst van de Quasir Academy om meer te weten te komen over de werkzaamheden van de klachtenfunctionaris of calamiteitenonderzoeker en de hiervoor benodigde voor-opleiding en competenties? De introductie wordt gegeven door ervaringsdeskundige trainers.

 

 

De eerstvolgende introductiebijeenkomst is op 25 januari, 14 februari, 10 september en 20 september. Je kunt je hiervoor natuurlijk HIER nu al aanmelden.

 

De Quasir Academy rekent voor de introductie en het daarbij aan jou gegeven persoonlijk opleidingsadvies een bescheiden entreeprijs van € 50 (excl. btw). Indien je je later definitief hebt ingeschreven voor de opleiding tot klachtenfunctionaris of calamiteitenonderzoeker wordt de betaalde entreeprijs als korting in mindering gebracht.

 

Geef je hiervoor vandaag nog op door HIER naar het contactformulier te gaan of bel vandaag nog met Quasir (0561-618711).

 

De opleiding tot klachtenfunctionaris start weer op 11 maart 2019. Voor de opleiding tot calamiteitenonderzoeker zijn op 18 maart 2019 nog enkele plaatsen beschikbaar.

Met een diploma van de Quasir Academy van de door de SNRO geaccrediteerde beroepsopleiding tot klachtenfunctionaris op zak, kun je onderscheid en een goede kans maken op een baan in het ziekenhuis, bij een andere instelling of in het sociaal domein.

 

 

Door het volgen van een opleiding of (vervolg)training van de Quasir Academy maak je kennis met alle facetten van het boeiende vak als klachtenfunctionaris of calamiteitenonderzoeker.

 


 

Adsense Rechts – 1 –

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

 

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize