Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize

Adsense Links (boven)

Powered by WP Bannerize

DHN Boekentip

Advertenties DHN Partners en Nieuwsberichten


DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Vierkant Links (adverteren)

Powered by WP Bannerize


Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize

Jouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !

Volg DHN natuurlijk op Twitter

Wil je klachtenfunctionaris of calamiteitenonderzoeker worden in de zorg of het sociaal domein. Een goede gedachte!

4 oktober 2018

Wil je weten of het beroep klachtenfunctionaris of calamiteitenonderzoeker in de zorg of het sociaal domein iets voor jou is? Volg 2 november introductiebijeenkomst van Quasir

 

Vanwege de Wkkgz is er steeds meer behoefte aan onafhankelijke professionals op deze vakgebieden.

 

Introductiebijeenkomsten

 

Kom naar een introductiebijeenkomst van de Quasir Academy om meer te weten te komen over de werkzaamheden van de klachtenfunctionaris of calamiteitenonderzoeker en de hiervoor benodigde voor-opleiding en competenties? De introductie wordt gegeven door ervaringsdeskundige trainers.

 

 

De eerstvolgende introductiebijeenkomst is op 2 november 2018. In 2019 worden de introductiebijeenkomsten gehouden op 25 januari, 14 februari, 10 september en 20 september. Je kunt je hiervoor natuurlijk HIER nu al aanmelden.

 

De Quasir Academy rekent voor de introductie en het daarbij aan jou gegeven persoonlijk opleidingsadvies een bescheiden entreeprijs van € 50 (excl. btw). Indien je je later definitief hebt ingeschreven voor de opleiding tot klachtenfunctionaris of calamiteitenonderzoeker wordt de betaalde entreeprijs als korting in mindering gebracht.

 

Geef je hiervoor vandaag nog op door HIER naar het contactformulier te gaan of bel vandaag nog met Quasir (0561-618711).

 

De opleiding tot klachtenfunctionaris start weer op 20 november 2018 of kan in 2019 zowel in het voor- of najaar worden gestart. Voor de opleiding tot calamiteitenonderzoeker zijn op 8 oktober 2018 nog enkele plaatsen beschikbaar. Maar natuurlijk kunt je je nu ook al inschrijven voor de opleiding met als startdata 11 maart 2019 of 7 oktober 2019.

 

Met een diploma van de Quasir Academy van de door de SNRO geaccrediteerde beroepsopleiding tot klachtenfunctionaris op zak, kun je onderscheid en een goede kans maken op een baan in het ziekenhuis, bij een andere instelling of in het sociaal domein.

 

 

Door het volgen van een opleiding of (vervolg)training van de Quasir Academy maak je kennis met alle facetten van het boeiende vak als klachtenfunctionaris of calamiteitenonderzoeker.

 

Archief DHN berichten

Volg DHN op Twitter

DHN Webshops

Cadeauwinkel

Adsense Vierkant Rechts

Powered by WP Bannerize

Boeken

DHN Boekentips - klik op de afbeelding

 


Heel de dokter

Bol rechts 250-250

Powered by WP Bannerize

Volg Dutch Health Network op Social Media

Lid worden van LinkedIn

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Maak gebruik van onderstaand gratis aanbod

DHN Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Inschrijven voor de DHN Nieuwsbrief