Adsense Links -1 –

Powered by WP Bannerize

Nieuws in de mediaJaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize

Adsense Links -2 –

Powered by WP BannerizeVolg DHN op Sociale Media


Volg Dutch Health Network natuurlijk op alle Sociale Media.

Adsense Midden voor nieuws

Powered by WP Bannerize

Wat zijn de aandachtspunten voor Wifi in de Zorg? Meld je aan voor het gratis webinar op 19 mei van Hertek Care

16 mei 2022

Een optimaal presterende draadloze infrastructuur met betrouwbare en veilige Wifi

 

In dit webinar bespreekt Hertek Care met medewerking van Raymond Hendrix van Wifi Wise de voordelen van Wifi als draadloze infrastructuur in de Zorg. Welke keuzes moet je maken om dit draadloze netwerk zo optimaal mogelijk voor jouw zorgorganisatie in te zetten? Ook de keuze voor het juiste mobiele device, zoals de alles-in-1-smartphone komt uitgebreid aan bod in dit webinar.

 

 

Zien we jou ook bij dit gratis webinar van Hertek Care?

 

Dit webinar is interessant voor CTO’s, I&A-managers en specialisten binnen zorginstellingen die verantwoordelijk zijn voor zorgdomotica.

 

 

Hertek Care helpt u met slimme domoticatechnologie om de zorg binnen uw zorgorganisatie te verbeteren en te vereenvoudigen. Bijvoorbeeld een lagere werkdruk voor uw zorgmedewerkers door toezichthoudende domotica levert meer ruimte op voor persoonlijk contact met uw cliënten. De juiste verlichting biedt uw cliënten een betere nachtrust en resulteert in minder medicijnengebruik. Het creëren van leefcirkels biedt de cliënt meer zelfstandigheid en eigen regie.

 

 

Meer informatie over Hertek Care

 

Hertek Care vertelt u graag hoe ook u het welzijn voor uw cliënten, bezoekers en medewerkers met onze oplossingen verbetert. Neem gerust contact met op met Peter Schneiders of Michiel Verhoeven (+31 (0)495 58 41 65) voor een informatief kennismakingsgesprek.

 


 

Adsense Rechts – 1 –

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

 

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize