Adsense Links -1 –

Powered by WP Bannerize

Nieuws in de mediaJaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize

Adsense Links -2 –

Powered by WP BannerizeVolg DHN op Sociale Media


Volg Dutch Health Network natuurlijk op alle Sociale Media.

Adsense Midden voor nieuws

Powered by WP Bannerize

Volg 30 juni het gratis webinar van Hertek Care: “Ontdek de voordelen van de Momo BedSense”

20 juni 2022

Ontdek de voordelen van de Momo BedSense in een gratis webinar van Hertek Care

Momo Bedsense is een nieuwe generatie bedsensor die gedetailleerd een cliënt op bed monitort en de veiligheid van cliënten verhoogt. Deze bedsensor geeft, naast het feit of iemand in of uit bed is, gedetailleerde informatie over de cliënt (zoals bijvoorbeeld de hartslag, druk, lighouding en trillingen).

 

 

Ook geeft de bedsensor aan wanneer iemand wakker gaat worden zodat de zorg op tijd is om ondersteuning te bieden bij het opstaan bij cliënten met een hoog valrisico. Doorligplekken (decubitus) worden voorkomen omdat de bedsensor bijhoudt wanneer iemand voor het laatst gedraaid is en een signaal stuurt naar het zorgpersoneel. Dit en nog veel meer komt aan bod tijdens dit webinar waarbij u uitgebreid door Hertek Care wordt geïnformeerd over de mogelijkheden van de Momo Bedsense.

 

Zien we jou ook bij dit gratis webinar van Hertek Care?

 

 

Hertek Care helpt u met slimme domoticatechnologie om de zorg binnen uw zorgorganisatie te verbeteren en te vereenvoudigen. Bijvoorbeeld een lagere werkdruk voor uw zorgmedewerkers door toezichthoudende domotica levert meer ruimte op voor persoonlijk contact met uw cliënten. De juiste verlichting biedt uw cliënten een betere nachtrust en resulteert in minder medicijnengebruik. Het creëren van leefcirkels biedt de cliënt meer zelfstandigheid en eigen regie.

 

 

Meer informatie over Hertek Care

 

Hertek Care vertelt u graag hoe ook u het welzijn voor uw cliënten, bezoekers en medewerkers met onze oplossingen verbetert. Neem gerust contact met op met Peter Schneiders of Michiel Verhoeven (+31 (0)495 58 41 65) voor een informatief kennismakingsgesprek.

 


 

Adsense Rechts – 1 –

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

 

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize