Nieuws in de mediaJaarverslagen Zorg

Powered by WP BannerizeVolg DHN op Sociale Media


Volg Dutch Health Network natuurlijk op alle Sociale Media.

Volg 1 december online het Health, Food & Mobility Congres. Inschrijven kan nog!

29 november 2021

Op 1 december is het online Health, Food & Technology Event

 

Vanwege de huidige geldende maatregelen en de samenhangende gevoelens in/over de zorgsector is het niet mogelijk om het event fysiek plaats te laten vinden in Zeist. Het Health, Food en Technology Event zal daarom helemaal online en interactief plaatsvinden.

 

Tijdens het online event kijk en discussieer je live mee, kun je vragen stellen en neem je actief deel aan diverse sessies.

 

Gezonder en vitaler leven staat hoog op de agenda in de huidige en toekomstige maatschappij.

 

 

Dat voeding rechtstreeks van invloed is op gezondheid staat vast, maar welke rol kan technologie spelen bij o.a. het proces van bewustwording, samenwerking en gepersonaliseerde voeding? Wat heeft echt impact? Met wie kun je samenwerken? Hoe bereik je de maatschappij? Hoe maak je de gezonde keuze makkelijker en toegankelijk voor iedereen? hoe realiseren we duurzame gedragsverandering? En wat zijn de ontwikkelingen op gebied van de drijvende krachten data en technologie?

 

Antwoord op deze vraagstukken binnen het speelveld voeding, zorg, gezondheid en technologie krijg je gegarandeerd op het Health, Food & Technology Event!

 


 

Archief DHN berichten

 

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize