Adsense Links (boven)

Powered by WP Bannerize

Volg DHN op Sociale Media

Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize


Advertenties DHN Partners en Nieuwsberichten


DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Vierkant Links (adverteren)

Powered by WP Bannerize

Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize

Jouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !

Volg DHN natuurlijk op Twitter

Ledenaanbod Dutch Health Network – Opleidingenkalender 2012

13 februari 2012

 

Onderstaand een opsomming van masterclasses, opleidingen, trainingen en workshops waarvoor Dutch Health Network een exclusieve ledenkorting heeft bedongen. Neem voor informatie gerust direct contact op met de organisator. Vermeld bij inschrijving altijd de actiecode dan wel geef aan dat je lid bent van het Dutch Health Network.

 

Opleidingen, trainingen, workshops en masterclasses in 2012 – aanbevolen door Dutch Health Network waarbij sprake is van korting of aanbod tegen kostprijs.

 

  • UITGESTELD TOT VOORJAAR 2013 – volg de Workshop(s) van het Mikrocentrum over “LEAN in de zorg”! Wat kan LEAN voor zorginstellingen betekenen?

 

Speciaal voor leden van Dutch Health Network kunnen wij via het Mikrocentrum op het gebied van LEAN een aantal workshops aanbieden. LEAN gaat over het elimineren van verspilling in het proces. LEAN management biedt u hiervoor allerlei tools en technieken. Diverse zorginstellingen zijn al succesvol aan de slag met LEAN.

Schrijf je nu in voor de verschillende introductie- en verdiepingsworkshops de workshops welke starten in november 2012 in Utrecht. DHN leden krijgen 5% korting. Elke tweede aanmelding krijgt 10% korting. Noteer wel bij jouw aanmelding de actiecode DHN. Alle informatie (data-prijzen-duur-etc.) over de workshops is terug te vinden in de bijgaande brochure –> http://bit.ly/PU6hHO

  • 5e Masterclass Zorgmarketing – Start woensdag 10 oktober 2012

 

Het eindresultaat van de Masterclass Zorgmarketing is dat elke deelnemer met een eigen marketingplan naar zijn of haar zorgorganisatie terugkeert. Je kunt er dus direct mee aan de slag. Gegarandeerd. De praktijk wijst uit dat de deelnemers het als zeer leerzaam ervaren om ook met elkaar ervaringen uit te wisselen. Deelnemers komen doorgaans uit zowel de care als de cure en juist deze diversiteit stimuleert om meer ‘out of the box’ te denken.

In een exclusieve en praktijkgerichte, 5-daagse Masterclass voor een beperkte groep van maximaal 10 deelnemers, wordt je meegenomen in de nieuwe regels van branding en social media en hoe je dat op een gebalanceerde wijze op je eigen zorgorganisatie kan toepassen. Geen algemene discussies, maar gerichte verdieping naar je eigen zorgorganisatie.

Alsem Strategie organiseert voor de 5e keer deze Masterclass Zorgmarketing. Docenten zijn afkomstig uit de zorg en marketing. Met topmanagers als Eelco Damen, Bestuurder van Cordaan, en Zorgmanager van het jaar 2008, en Frans Bierens, hoofd strategische marketing, Isala Klinieken. Door de intensieve wijze van omgaan in de groep (tweemaal twee volle dagen inclusief overnachting, en een slotdag, alle in de Sparrenhorst in Nunspeet), en door het werken met actuele zorgcases wordt toegewerkt naar je eigen concrete strategisch marketingplan.

Deelnemers uit de vorige edities waren zeer positief over de inhoud, organisatie en toepassingsmogelijkheden voor hun eigen praktijk. Kees Schetters (Bestuurder Markenheem – ouderenzorg, deelnemer 4e editie): Ik heb geleerd hoe je een marketingplan opstelt. Stapsgewijs, volgens een duidelijke methodiek. De Masterclass werd op een zeer prettige manier geleid. De kleine groep maakt een goede interactie mogelijk

Actiecode: DHN-ZM / ledenkorting: € 250. Inschrijven: http://www.alsemstrategie.nl/zorgmarketing/masterclass-zorgmarketing/aanmelden/

  • Volg vanaf 21 maart 2012 een of meer van de 8 Masterclasses van de REshape Academy, een initiatief van het UMC St Radboud.

 

Theorie en praktijkkennis wordt hier door Zorg-professionals bij elkaar gebracht. Zie website http://www.radboudreshapecenter.com/reshapeacademy

De REshape Academy is bedoeld voor mensen die geïnspireerd zijn geraakt door het gedachtengoed van ‘Zorg 2.0’ en ‘TEDxMaastricht’ en hier in hun zorgorganisatie concreet vorm aan (willen) geven. Voor mensen die er vraagtekens bij stellen, of nog geen mening er over hebben, mensen die het willen volgen om (later) te zien wat ze er mee kunnen. De REshape Academy brengt theorie en praktijkkennis bij elkaar. Na de succesvolle wereldpremiere van de e-Patients Bootcamp (in 2011) met o.a. Dave deBronkart, alias e-Patient Dave, organiseert de Reshape Academy in 2012 weer 8 inspirerende Masterclasses over de verschillende aspecten van ‘Zorg 2.0′.

Dutch Health Network  

 

 

Volg DHN op Twitter

DHN Webshops

Miljoenen artikelen

Adsense Vierkant Rechts

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

Bol rechts 250-250

Powered by WP Bannerize

Boekentips

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Maak gebruik van onderstaand gratis aanbod

DHN Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Inschrijven voor de DHN Nieuwsbrief