Adsense Links -1 –

Powered by WP Bannerize

Nieuws in de mediaJaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize

Adsense Links -2 –

Powered by WP BannerizeVolg DHN op Sociale Media


Volg Dutch Health Network natuurlijk op alle Sociale Media.

Adsense Midden voor nieuws

Powered by WP Bannerize

Laatste gratis toegangsbewijzen | Zorgtotaal 14-16 maart 2017 | Jaarbeurs | Utrecht

23 februari 2017

Zorgtotaal is hét platform voor professionals werkzaam in de intra- en extramurale zorg. Hier vindt u alles wat u nodig heeft om de zorg voor uw patiënten en cliënten te verbeteren.

 

 

Kom naar Utrecht voor 3 inspirerende vakbeursdagen met volop inhoud, beleving en entertainment. Het uitgebreide expositieprogramma is het kloppend hart van de beurs. Hier tonen marktleiders, start-ups en het mkb het nieuwste en meest complete aanbod van producten, technieken, innovaties en diensten voor de intra- en extramurale zorg.

 

 

 

 

Innovaties, kennisdeling en netwerken

 

Naast een groot exposantenaanbod, is er een uitgebreid inhoudelijk programma vol lezingen, demonstraties en simulaties. Het is bovendien dé plek om te netwerken en te leren hoe andere bedrijven en instellingen probleemoplossend te werk gaan.

 

 

Aanbod in segmenten

 

Zorgtotaal is ingedeeld op de interessekenmerken van bezoekers. Zo vindt u snel de bedrijven, diensten en producten waar u naar op zoek bent:

  • Voeding & hospitality
  • Facilitair, huisvesting & services
  • Hulpmiddelen, revalidatie en verpleging
  • Kleding & linnen
  • Patiënt handeling & patiënt comfort
  • Projectinrichting en meubilair
  • Technologie

 

 

 

Activiteiten

 

Op Zorgtotaal vindt u de laatste ontwikkelingen op de verschillende onderwerpen in de intra- en extramurale zorg. Hier vindt u exposanten die baanbrekende noviteiten aan u presenteren. Maar naast de nieuwste producten en diensten bieden wij u ook een uitgebreid inhoudelijk programma vol lezingen, demonstraties, workshops en entertainment, veelal gerelateerd aan de actuele ontwikkelingen. Op onze website vindt u het complete overzicht.

 

 

Data en tijden

 

Zorgtotaal 2017 vindt plaats van dinsdag 14 tot en met donderdag 16 maart 2017 in Jaarbeurs in Utrecht. De openingstijden zijn als volgt:

dinsdag 14 maart 2017          09.30 – 16.30 uur
woensdag 15 maart 2017       09.30 – 16.30 uur
donderdag 16 maart 2017      09.30 – 16.30 uur

 

 

Gratis toegang

 

Als vakbezoeker heeft u gratis toegang tot Zorgtotaal. Via onze website kunt u zich gemakkelijk online registeren. Ga naar Zorgtotaal.nl en kom in maart naar hét platform voor professionals werkzaam in de intra- en extramurale zorg.

 

 

 

 

Zorg & ICT

 

Zorgtotaal vindt gelijktijdig plaats met Zorg & ICT. Met uw toegangsbadge voor Zorgtotaal heeft u ook toegang tot Zorg & ICT. U kunt gemakkelijk beide beurzen bezoeken.

 

 


 

Adsense Rechts – 1 –

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

 

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize