Adsense Links -1 –

Powered by WP Bannerize

Nieuws in de mediaJaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize

Adsense Links -2 –

Powered by WP BannerizeVolg DHN op Sociale Media


Volg Dutch Health Network natuurlijk op alle Sociale Media.

Adsense Midden voor nieuws

Powered by WP Bannerize

Laat je op 23 april opleiden tot onafhankelijk klachtenfunctionaris – kom naar informatiebijeenkomst op maandag 26 maart

13 maart 2018

23 april start voor de veertiende keer de gespecialiseerde opleiding Klachtenfunctionaris zorgsector.

 

Met het oog hierop wordt op maandag 26 maart nog een extra introductiebijeenkomst gehouden. Sinds de start van deze SNRO geaccrediteerde opleiding hebben inmiddels ruim 100 klachtenfunctionarissen het diploma voor deze opleiding met succes behaald.

 

U wilt aan het werk als klachtenfunctionaris in de zorg of het sociaal domein of u bent net begonnen en wilt uw basis verstevigen. Door deze uitgebreide beroepsopleiding te volgen maakt u kennis met alle facetten van dit mooie vak. Uw trainers komen uit de praktijk en zullen veel praktijksituaties met u behandelen en u zult veel oefenen.

 

Goede klachtopvang en bemiddeling is een belangrijk kwaliteitsinstrument voor iedere hedendaagse zorginstelling. De versterking van de rechtspositie van de cliënt in de zorg omvat onder meer het recht op een effectieve, laagdrempelige klachtenbehandeling. De opleiding Klachtenfunctionaris zorgsector sluit geheel op deze nieuwe wetgeving aan en is door de SNRO geaccrediteerd.

 

Impact van het blijven voldoen aan de Wkkgz is groot: er zijn steeds meer professionele onafhankelijke en goed opgeleide klachtenfunctionarissen nodig

 

Door de inwerkingtreding van de Wkkgz, is de behoefte aan professionele en onafhankelijke klachtenfunctionarissen toegenomen. Met een diploma van deze door de SNRO geaccrediteerde beroepsopleiding op zak, zult u zich onderscheiden en een goede kans maken op een baan in het ziekenhuis of in een andere zorginstelling. Lees meer over de werkwijze en de modules door hier de brochure te downloaden of te bekijken.

Inschrijven

 

Geef u vandaag nog op voor de eerstvolgende introductiebijeenkomst op maandag 26 maart 2018. De Quasir Academy rekent voor de introductiebijeenkomst een entreeprijs van € 50 exclusief btw. Indien u zich definitief inschrijft voor de opleiding wordt de betaalde entreeprijs als korting in mindering gebracht op de kosten van de opleiding.

 

Gelijk jezelf aanmelden voor de opleiding die begint op 23 april kan natuurlijk ook. Wees er wel snel bij. Maar inschrijven voor de 15e opleiding is ook mogelijk; deze start op 9 oktober 2018.

 

Gebruik voor het aanmelden voor de introductiebijeenkomst, opleiding of telefonisch opleidingsadvies dit formulier op www.quasir.

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden of maatwerk voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op via het e-mail adres info@quasir.nl of via telefoonnummer 0561-618711.

 


 

Adsense Rechts – 1 –

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

 

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize