Adsense Links -1 –

Powered by WP Bannerize

Nieuws in de mediaJaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize

Adsense Links -2 –

Powered by WP BannerizeVolg DHN op Sociale Media


Volg Dutch Health Network natuurlijk op alle Sociale Media.

Adsense Midden voor nieuws

Powered by WP Bannerize

Komt u volgende week ook naar Zorg & ICT ?

7 maart 2019

 

Het verbeteren van uw organisatie en de zorg begint op Zorg & ICT! We zien u graag van 12 t/m 14 maart in de Jaarbeurs in Utrecht.

 

 

Registreer gratis voor Zorg & ICT 2019

Graag nodigen we u uit voor de vakbeurs Zorg & ICT, het platform voor digitaal gedreven zorg. Ook dit jaar vindt u hier het beste aanbod van producten, innovaties, lezingen, technieken en diensten binnen uw vakgebied. Mis het niet volgende week, noteer 12 tot en met 14 maart in uw agenda en meld u gratis aan.

 

 

 

De zorgsector transformeert en dat heeft grote impact op iedere instelling. ICT is niet alleen nodig, het is fundamenteel voor een succesvolle zorgorganisatie. Dossiers worden gedigitaliseerd, behandeltrajecten worden digitaal verwerkt, chronische zorg wordt digitaal gemeten en operaties worden digitaal gevolgd. Kortom: de  gezondheidszorg wordt steeds meer digitaal ondersteund en gestuurd als het om persoonlijke inzage en regie gaat. Dat biedt voordelen op het gebied van werkdrukafname, zorgkwaliteit en uiteindelijk de portemonnee, maar voordat een organisatie zich heeft getransformeerd en ICT daadwerkelijk mensen helpt zijn er een hoop uitdagingen om aan te pakken.

 

 

 

Zorg & ICT maakt deze uitdagingen voor u inzichtelijk en biedt verschillende mogelijkheden om concrete stappen te zetten. Of u nu begint met de transformatie, daar midden in zit of stappen wilt maken in de vervolgfase.

 

 

Programma & uitgelichte activiteiten

 

  • Inhoudelijk programma: we bieden u een uitgebreid inhoudelijk programma met meer dan 300 presentaties door experts en ervaringsdeskundigen, verspreid over 19 theaters. Kijk voor meer specifieke informatie op onze website en hou onze social media in de gaten voor de updates!
  • Computable Future Lab: zorginstellingen en jonge, opkomende bedrijven demonstreren zij-aan-zij hoe er vanuit verschillende invalshoeken en disciplines hard gewerkt wordt aan oplossingen die onze zorg beter, sneller, efficiënter en gebruiksvriendelijker maken. U treft er onder andere Siza Academy Ons Dorp, Sint Maartenskliniek, Maasstad Ziekenhuis, Evean en Zuyderland.
  • Beurstours: dagelijks worden er diverse tours gehouden op de beursvloer. De experts van MedicalPHIT, D&A en M&I/Partners leiden u graag rond.
  • ActiZ Techlab: Theater 10 staat drie dagen lang helemaal in het teken van informatisering en technologie in de zorg, met specifieke aandacht voor informatieveiligheid, de Persoonlijke GezondheidsOmgeving (PGO) en E-overdracht.
  • Mobile Healthcare Innovation Café: op 13 maart hoort u in dit café in slechts één uur een complete update over Artificial Intelligence in de gezondheidszorg!

 

Voor wie: Directie en management, zorgprofessionals en ICT´ers in de zorg

Wanneer: 12 – 14 maart 2019

Waar: Jaarbeurs, Utrecht

Kosten: Deelname is kosteloos

 


 

Adsense Rechts – 1 –

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

 

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize