Nieuws in de mediaJaarverslagen Zorg

Powered by WP BannerizeVolg DHN op Sociale Media


Volg Dutch Health Network natuurlijk op alle Sociale Media.

Kom op 17 mei naar het CareTech congres bij Achmea in Zeist. Reserveer nu je gratis ticket

31 maart 2022

𝗩𝗲𝗿𝗵𝗼𝗼𝗴 𝗱𝗲 𝗿𝗲𝗴𝗶𝗲 𝗲𝗻 𝗸𝘄𝗮𝗹𝗶𝘁𝗲𝗶𝘁 𝗼𝗽 𝗲𝗶𝗴𝗲𝗻 𝗹𝗲𝘃𝗲𝗻 𝗺𝗲𝘁 𝗯𝗲𝗵𝘂𝗹𝗽 𝘃𝗮𝗻 𝗶𝗻𝗻𝗼𝘃𝗮𝘁𝗶𝗲𝘃𝗲 𝘁𝗲𝗰𝗵𝗻𝗼𝗹𝗼𝗴𝗶𝗲.

 

Kom op 17 mei naar het CareTech congres in het Achmea Congrescentrum in Zeist !

 

De plek voor uitwisseling van ervaringen met technologie en dit jaar gericht op zowel de ouderenzorg als de gehandicaptenzorg . Het congres waar zowel ontwikkeling als implementatie van technologie aan bod komt, evenals de ervaringen van professionals en cliënten.

 

2021, was het jaar waarin Covid-19 zorgde voor een stroomversnelling in het implementeren en opschalen van digitale technologie. Soms uit bittere noodzaak, soms als uitgelezen gelegenheid om technologie te omarmen.

Ben je benieuwd wat we hiervan leren? Hoe bouwen we samen verder aan goede kwaliteit van leven en zorg met behulp van digitale oplossingen? Kom daarom op 17 mei naar het CareTech congres.

 

Reserveer hier je gratis* ticket: https://bit.ly/CareTech2022

 

 

Bekijk hier het volledige programma: https://bit.ly/CareTechProgramma2022

 

 

Partner worden van CareTech congres?

 

Maak deel uit van dit unieke event met je organisatie. Er zijn diverse en opvallende profileringsmogelijkheden om je organisatie marketing, – communicatie,- en PR technisch te presenteren voorafgaande, en tijdens het CareTech Congres. Je kun hierbij denken aan logovermeldingen, advertenties, aanbieden van het ontbijt, de lunch en borrel en andere eye-openers. Om te sparren over je mogelijkheden, of voor meer informatie kun je contact opnemen met: Igor Dirkx

 


 

Archief DHN berichten

 

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize