Adsense Links -1 –

Powered by WP Bannerize

Nieuws in de mediaJaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize

Adsense Links -2 –

Powered by WP BannerizeVolg DHN op Sociale Media


Volg Dutch Health Network natuurlijk op alle Sociale Media.

Adsense Midden voor nieuws

Powered by WP Bannerize

Kom 9 november 2016 naar het seminar Beleef-de-kwaliteit in zorg – kosteloze toegang voor bestuurders en managers uit de zorg

25 augustus 2016

Ontdek de waarde van kwaliteitsperceptie en cliëntervaring en breng de interactie op gang tussen de cliënt, uw medewerkers en uw organisatie!


Kom op 9 november 2016 naar ons seminar Beleef-de-kwaliteit in zorg voor bestuurders in de Verpleging, Verzorging & Thuiszorg (VVT) en Gehandicaptenzorg (GZ).

 

Doelgroep

Dit seminar wordt speciaal georganiseerd voor bestuurders in de Verpleging, Verzorging & Thuiszorg (VVT) en Gehandicaptenzorg (GZ).

 

Programma

Onze sprekers Micky Adriaansens (directievoorzitter Twynstra Gudde en voorheen Triade) en Mike Janssen (directeur zorgmarketingbureau Mixe) delen hun ervaringen met en ideeën over de beleving van kwaliteit van zorg. Het programma bestaat verder uit interactieve sessies en een bijzondere reflectie uit de praktijk ter afsluiting.

 

E-mail_Banner_seminar

 

Bekijk hier het gehele programma en de mogelijkheid om je voor het seminar in te schrijven: http://bit.ly/Beleef-de-kwaliteit-in-zorg

 

banner-seminar-v4

 

Organisatie

Het seminar wordt georganiseerd door Stichting Perspekt. Perspekt is een kwaliteitsinstituut in de zorg, bekend van het cliëntgerichte werk- en denkmodel PREZO. Onze passie voor cliëntgericht kwaliteitsmanagement delen wij graag met je. Daarom bieden wij je aan kosteloos deel te nemen aan ons seminar.

 

Kom je op 9 november 2016 de dialoog op gang brengen tussen de cliënt, je medewerkers en je organisatie?

 

Meer informatie en inschrijven: www.perspekt.nu

Perspekt-logo2016_1500px


 

Adsense Rechts – 1 –

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

 

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize