Adsense Links -1 –

Powered by WP Bannerize

Nieuws in de mediaJaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize

Adsense Links -2 –

Powered by WP BannerizeVolg DHN op Sociale Media


Volg Dutch Health Network natuurlijk op alle Sociale Media.

Adsense Midden voor nieuws

Powered by WP Bannerize

Heb je interesse in het beroep als onafhankelijk klachtenfunctionaris of calamiteitenonderzoeker

16 augustus 2017

Geef je vandaag nog op voor de eerstvolgende introductiebijeenkomst van de Quasir Academy.

 

Op 8 september of 21 september 2017 wordt de introductiebijeenkomst voor de opleiding en het beroep van de onafhankelijk klachtenfunctionaris of calamiteitenonderzoeker georganiseerd.

 

Op 6 of 22 september 2017 kun je je laten informeren over het toenemende belang van herstelcoaching en de opleiding tot herstelcoach.

 

 

 

Aanmelden voor een opleiding of telefonisch opleidingsadvies:
Gebruik voor het bijwonen van een introductiebijeenkomst, het volgen van een van de genoemde opleidingen of een vrijblijvend en kosteloos opleidingsadvies het aanmeldingsformulier op de website van Quasir of bel naar 0561-618711.

 

 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Quasir? Neem dan contact met ons op.

 

Scholing van zorgprofessionals
Omgaan met klagende patiënten of cliënten is voor medewerkers in zorginstellingen dagelijkse realiteit. Meestal gaat dit goed; soms echter lopen medewerkers (of hun leidinggevenden) tegen de grenzen van hun eigen kunnen aan. De vraag naar training en ondersteuning op dit vlak bereikt Quasir dan ook regelmatig.

 

Cursussen, training en ondersteuning van het personeel van onze opdrachtgevers is altijd maatwerk. Wilt u een training of een train de trainer voor leidinggevenden? In overleg met u kan Quasir een op maat gesneden training voor u ontwikkelen en verzorgen. Op uw locatie, aansluitend bij uw organisatiecultuur en op een voor de medewerkers aansprekende manier.

 

Kies voor Quasir
Bij de opleidingen, trainingen, masterclasses en workshops wordt door Quasir intensief gebruik gemaakt van reeds ervaren klachtenbemiddelaars, consultants en de ervaringsdeskundige trainers van de Quasir Academy zelf.

 


 

Adsense Rechts – 1 –

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

 

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize