Adsense Links (boven)

Powered by WP Bannerize

Volg DHN op Sociale Media

Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize


Advertenties DHN Partners en Nieuwsberichten


DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Vierkant Links (adverteren)

Powered by WP Bannerize

Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize

Jouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !

Volg DHN natuurlijk op Twitter

Laat je informeren over het beroep herstelcoach. Volg introductiebijeenkomst op 6 of 22 september ! Er zijn nog plaatsen vrij

14 juni 2017

U wilt aan het werk als herstelcoach om uw cliënt ondersteuning te bieden bij het maken van zijn eigen herstelplan.

 

Door hiervoor een opleiding bij de Quasir Academy te volgen maakt u kennis met alle facetten van dit mooie vak. Uw trainers komen uit de praktijk en zullen veel praktijksituaties met u behandelen en u zult veel oefenen. De opleiding herstelcoach is door de SNRO geaccrediteerd.

 

✓ Download hier de brochure
✓ Direct aanmelden voor één van de informatiebijeenkomsten
✓ Direct aanmelden voor de opleiding tot herstelcoach (oktober 2017)

 

Lees hier meer over het toenemende belang van herstelcoaching

 

Mensen die iets traumatisch meemaken willen vaak maar één ding: het zo snel mogelijk achter zich laten en de draad weer oppakken. Logisch. Begeleiding door een ervaren en goed opgeleide herstelcoach kan hier bij helpen. Bij herstelcoaching staat de cliënt centraal. Hij of zij weet zelf namelijk het beste wat er nodig is te herstellen. De cliënt bepaalt zijn eigen route en zal zich daardoor volledig inzetten voor zijn weg terug naar de maatschappij.

 

De praktijk leert dat het dagelijkse leven weer oppakken vaak langer duurt dan goed is; ingewikkelde letselschadetrajecten, bureaucratie en een trage afwikkeling van de schaderegeling dragen niet bij aan een spoedig herstel. Meer hierover kunt u lezen in dit artikel geschreven door Mr. F.Th. (Francie) Peters LL.M en E.A. (Ellen) van den Berg-Bakker. Meer informatie over wat een herstelcoach concreet voor cliënten kan betekenen is terug te vinden op www.deherstelcoach.nl.

 

Introductiebijeenkomsten in juni en september 2017

 

Geef u op voor de eerstvolgende introductiebijeenkomst op 6 september of 22 september 2017. De Quasir Academy rekent voor de introductiebijeenkomst vanaf 1-1-2017 een entreeprijs van € 50 exclusief btw. Indien u zich definitief inschrijft voor de opleiding wordt de betaalde entreeprijs als korting in mindering gebracht op de kosten van de opleiding.

 

Aanmelden button

Waarom kies je voor de Quasir Academy?

 

Bij de geaccrediteerde opleiding tot herstelcoach wordt door Quasir intensief gebruik gemaakt van reeds ervaren herstelcoaches en de ervaringsdeskundige trainers van de Quasir Academy zelf. Uniek daarbij is dat voor een goede afweging of de opleiding tot herstelcoach iets voor u is, eerst een introductiebijeenkomst kan worden bijgewoond. Gebruik voor het aanmelden voor de introductiebijeenkomst dit formulier op de website van Quasir.

 

Meer informatie of vragen?

 

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden of maatwerk voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op via het emailadres info@quasir.nl of via telefoonnummer 0561-618711.

 

Volg DHN op Twitter

DHN Webshops

Miljoenen artikelen

Adsense Vierkant Rechts

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

Bol rechts 250-250

Powered by WP Bannerize

Boekentips

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Maak gebruik van onderstaand gratis aanbod

DHN Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Inschrijven voor de DHN Nieuwsbrief