Adsense Links -1 –

Powered by WP Bannerize

Nieuws in de mediaJaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize

Adsense Links -2 –

Powered by WP BannerizeVolg DHN op Sociale Media


Volg Dutch Health Network natuurlijk op alle Sociale Media.

Adsense Midden voor nieuws

Powered by WP Bannerize

Laat je informeren over het beroep herstelcoach. Volg introductiebijeenkomst op 6 of 22 september ! Er zijn nog plaatsen vrij

14 juni 2017

U wilt aan het werk als herstelcoach om uw cliënt ondersteuning te bieden bij het maken van zijn eigen herstelplan.

 

Door hiervoor een opleiding bij de Quasir Academy te volgen maakt u kennis met alle facetten van dit mooie vak. Uw trainers komen uit de praktijk en zullen veel praktijksituaties met u behandelen en u zult veel oefenen. De opleiding herstelcoach is door de SNRO geaccrediteerd.

 

✓ Download hier de brochure
✓ Direct aanmelden voor één van de informatiebijeenkomsten
✓ Direct aanmelden voor de opleiding tot herstelcoach (oktober 2017)

 

Lees hier meer over het toenemende belang van herstelcoaching

 

Mensen die iets traumatisch meemaken willen vaak maar één ding: het zo snel mogelijk achter zich laten en de draad weer oppakken. Logisch. Begeleiding door een ervaren en goed opgeleide herstelcoach kan hier bij helpen. Bij herstelcoaching staat de cliënt centraal. Hij of zij weet zelf namelijk het beste wat er nodig is te herstellen. De cliënt bepaalt zijn eigen route en zal zich daardoor volledig inzetten voor zijn weg terug naar de maatschappij.

 

De praktijk leert dat het dagelijkse leven weer oppakken vaak langer duurt dan goed is; ingewikkelde letselschadetrajecten, bureaucratie en een trage afwikkeling van de schaderegeling dragen niet bij aan een spoedig herstel. Meer hierover kunt u lezen in dit artikel geschreven door Mr. F.Th. (Francie) Peters LL.M en E.A. (Ellen) van den Berg-Bakker. Meer informatie over wat een herstelcoach concreet voor cliënten kan betekenen is terug te vinden op www.deherstelcoach.nl.

 

Introductiebijeenkomsten in juni en september 2017

 

Geef u op voor de eerstvolgende introductiebijeenkomst op 6 september of 22 september 2017. De Quasir Academy rekent voor de introductiebijeenkomst vanaf 1-1-2017 een entreeprijs van € 50 exclusief btw. Indien u zich definitief inschrijft voor de opleiding wordt de betaalde entreeprijs als korting in mindering gebracht op de kosten van de opleiding.

 

Waarom kies je voor de Quasir Academy?

 

Bij de geaccrediteerde opleiding tot herstelcoach wordt door Quasir intensief gebruik gemaakt van reeds ervaren herstelcoaches en de ervaringsdeskundige trainers van de Quasir Academy zelf. Uniek daarbij is dat voor een goede afweging of de opleiding tot herstelcoach iets voor u is, eerst een introductiebijeenkomst kan worden bijgewoond. Gebruik voor het aanmelden voor de introductiebijeenkomst dit formulier op de website van Quasir.

 

Meer informatie of vragen?

 

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden of maatwerk voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op via het emailadres info@quasir.nl of via telefoonnummer 0561-618711.

 


 

Adsense Rechts – 1 –

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

 

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize