Nieuws in de mediaJaarverslagen Zorg

Powered by WP BannerizeVolg DHN op Sociale Media


Volg Dutch Health Network natuurlijk op alle Sociale Media.

Gratis aanmelden voor de Waardigheid en trots-congresdagen op 3 en 4 juli in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein.

13 juni 2017

Op maandag 3 en dinsdag 4 juli zijn alle betrokkenen bij de verpleeghuiszorg in Nederland van harte welkom op de Waardigheid en trots-congresdagen in het NBC te Nieuwegein.

 

Neem als bezoeker deel aan de onomkeerbare beweging in de verpleeghuiszorg die zich kenmerkt door waardigheid voor bewoners en professionals de ruimte biedt om met trots hun vak uit te oefenen.

 

Op beide dagen gaat het om de vernieuwing en hoe wij de vernieuwing kunnen vasthouden. Door onder meer deelnemers aan Ruimte voor verpleeghuizen worden in bijna 200 sessies ervaringen en geleerde lessen gedeeld. Dit mag u niet missen!

 

Congres Waardigheid en trots
Foto: Sjef Prins – APA Foto

 

Het doel van Waardigheid en trots is onder andere het verbeteren van de kwaliteit van verpleegzorg door onder meer het delen van kennis. Deelname aan het congres is daarom kosteloos voor u als deelnemer.

 

Voor wie?

Alle betrokkenen bij de verpleeghuiszorg.

 

Deelname aan het Waardigheid en trots congres is GRATIS!

 

 

 

Maak een keuze uit bijna 200 sessies

 

Kies uit bijna tweehonderd sessies voor onder andere professionals, bestuurders, beleidsmedewerkers en management. Deze workshops, presentaties en dialoogsessies worden gegeven door onder andere medewerkers van zorgorganisaties, zorgkantoren en kennis- en onderzoeksorganisaties.

 

Twee dagen, verschillende accenten

 

Op maandag 3 juli ligt het accent op vernieuwing en worden opbrengsten van het doorvoeren van vernieuwing gepresenteerd. Op dinsdag 4 juli ligt het accent op het vasthouden van vernieuwing. Belangrijk onderdeel  is het delen van beleidsontwikkelingen en nieuwe kennis.

 

 

Meer weten

 

 

Er is een maximumaantal deelnemers dat aan het congres kan deelnemen. Wij verzoeken u daarom om uw plaats tijdig weer beschikbaar te stellen via info@waardigheidentrots.nl indien u toch verhinderd bent.

 

 

 


 

Archief DHN berichten

 

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize