Nieuws in de mediaJaarverslagen Zorg

Powered by WP BannerizeVolg DHN op Sociale Media


Volg Dutch Health Network natuurlijk op alle Sociale Media.

DHN Eindejaars Nieuwsbrief met terugblik en twee boeiende nieuwe vacatures en studie-/netwerkbijeenkomsten van Quasir

29 december 2017

In 2017 is er veel gebeurd. Het bereik van professionals is in totaliteit op de (40) sociale media kanalen van het Dutch Health Network (DHN) gestegen naar bijna 150.000 volgers.

 

Sommigen zeer actief, anderen meer passief. Een logische ontwikkeling in de huidige fase van de sociale media in Nederland. Om deze reden gaat het Dutch Health Network met name voor de 21 LinkedIn groepen in 2018 intensiever met organisaties samenwerken om de inhoudelijke content en discussie hierover meer voor het voetlicht te brengen. Verder willen ook graag frequenter alle vacatures van DHN partners presenteren.

 

Dutch Health Network Services

Steeds meer organisaties (waaronder ook weer SBO/Euroforum en de Jaarbeurs) wisten Dutch Health Network Sevices als mediapartner te vinden voor ondersteuning op het gebied van online media marketing en sales. Met de komst van Mario van Gool is het aantal succesvol uitgevoerde mediacampagnes beduidend toegenomen. Mario vertelt je hier graag meer over in een telefonisch gesprek (mail jouw belangstelling hiervoor s.v.p. naar contact@dutchhealthnetwork.nl).

 

Vaste DHN partners

Met twee partners is in 2017 reeds een intensievere samenwerking aangegaan, te weten: Quasir, Expertisebureau klachten, calamiteiten en geschillen Zorg en Welzijn en Stichting Adiona, beroepsorganisatie voor kindercoaches en kinderyogadocenten.

 

Dit zijn organisaties waarvan de dienstverlening zeer in het belang is in het behouden van de juiste kwaliteit van zorg, zowel in het belang van de zorgconsument (patiënt en niet patiënt) en de zorgaanbieders. Immers cliënttevredenheid, belangenbehartiging en een optimaal kwaliteitsmanagement vormen steeds belangrijker onderwerpen in het zorglandschap.

 

Toekomst perspectief Dutch Health Network

Wij zullen ons ook in 2018 weer inzetten in het belang van de doelstelling van het Dutch Health Network. Ons doel luidt dan ook nog steeds: “De kwaliteit en kosten van de Zorg in Nederland en België zijn de verantwoordelijkheid van ons allemaal.”

 

DHN is en blijft het platform ondersteund met een aantal samenwerkingspartners voor alle belanghebbenden en iedereen die een rol vervult in de ontwikkeling, bedrijfsvoering, innovatie en kwaliteit van de gezondheidheidszorg.

 

Speciaal aandacht vragen wij hierna voor twee nieuwe boeiende vacatures en de studie-/netwerkbijeenkomsten van Quasir. Kindercoaches en kinderyogadocenten nodigen wij van harte uit om eens te kijken naar aansluiting bij de Stichting Adiona. Ga hiervoor naar: http://bit.ly/Stichting-Adiona

 

Tot slot

Wij wensen al onze trouwe DHN relaties dan ook een gezellige en veilige jaarwisseling, en een mooi begin van 2018.

 

Quasir zoekt weer twee nieuwe collega’s

 

Door ontwikkelingen op het gebied van klachtenmanagement en de groei van Quasir zijn er weer twee nieuwe boeiende vacatures:

 

cliëntvertrouwenspersoon voor 18 uur per week in de gehandicaptenzorg,  ga direct naar: http://bit.ly/clientvertrouwenspersoon

klachtenfunctionaris voor 16 uur per week bij een GGZ instelling, ga direct naar: http://bit.ly/klachtenfunctionaris-ggz

 

Quasir heeft regelmatig vacatures voor zowel ervaren klachtenfunctionarissen als zelfstandige calamiteitenonderzoekers die snel bij onze klant-opdrachtgevers dienen te worden ingezet. Je kunt jouw interesse voor een toekomstige vacature altijd aan Quasir kenbaar maken voorzien van zowel een aansprekende motivatiebrief als een CV op de website via deze link: http://bit.ly/sollicitatieformulier-quasir

 

Ga voor meer informatie over huidige of toekomstige mogelijkheden bij Quasir naar www.quasir.nl of neem telefonisch contact op met Miranda de Zwart, manager Quasir Klachtenbemiddeling, 06-57537520

 

 

Uitnodiging voor studie- en netwerkbijeenkomst van de Quasir Academy

 

Ontmoet donderdag 25 januari 2018 collega klachtenfunctionarissen, cliëntvertrouwenspersonen en calamiteitenonderzoekers in Leusden met als thema: “Meer aandacht voor cliënttevredenheid”

 

Er hebben zich al 80 collega klachtenfunctionarissen en (oud-)studenten van de Quasir Academy ingeschreven.

 

Er is een interessant programma samengesteld, dat bestaat uit onderdelen die allemaal betrekking hebben op cliënt/patiënttevredenheid en de rol van de klachtenfunctionaris daarbij.

 

Hier of op www.quasir.nl kun je de uitgebreide uitnodiging met het volledige programma downloaden. Meld je snel aan via het aanmeldingsformulier op www.quasir.nl of een e-mail te zenden aan secretariaat@quasir.nl

 

Uitnodiging voor beroepsoriëntatie – introductiebijeenkomsten van Quasir in 2018

 

Geef je vandaag nog op voor de eerstvolgende introductiebijeenkomst op 26 januari of 15 februari 2018 voor de beroepen klachtenfunctionaris of calamiteitenonderzoeker of op 11 of 24 januari 2018 voor het beroep herstelcoach.

 

Ga voor meer informatie naar: http://bit.ly/QuasirAcademy

 


 

Archief DHN berichten

 

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize