Adsense Links -1 –

Powered by WP Bannerize

Nieuws in de mediaJaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize

Adsense Links -2 –

Powered by WP BannerizeVolg DHN op Sociale Media


Volg Dutch Health Network natuurlijk op alle Sociale Media.

Adsense Midden voor nieuws

Powered by WP Bannerize

Data Driven Healthcare

19 mei 2021

 

 

» Data en data gedreven technologieën staan steeds vaker aan de basis van beslissingen en handelingen in de gezondheidszorg. De beschikbaarheid van medische gegevens en digitale gegevensuitwisseling in de zorg is daarbij essentieel. Zorgprofessionals kunnen hierdoor betere zorg verlenen en patiënten krijgen meer regie over hun eigen gezondheid.

 

 

 

Het biedt vele voordelen en mogelijkheden wanneer zorgverleners medische informatie veilig digitaal kunnen delen, ondersteund door eenheid van taal en met dezelfde techniek. Zowel zender als ontvanger beschikken dan over dezelfde eenduidige informatie. Zo is bijvoorbeeld meteen inzichtelijk welke behandeling iemand heeft gehad, welke medicijnen worden gebruikt en of er allergieën zijn. Dit helpt vermijdbare fouten terug te dringen. Zorgverleners hoeven bovendien geen gegevens meer over te typen, waardoor er meer tijd is voor patiënt of cliënt. Dit alles helpt dus om de gezondheid van patiënten en cliënten te verbeteren! Wanneer de gegevens digitaal beschikbaar zijn, kan een zorgverlener deze vervolgens ook beschikbaar stellen aan de zorggebruiker. De standaardisatie van gegevensuitwisselingen maakt het vervolgens op termijn mogelijk deze gegevens te delen via de persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO).

 

 

Laat je informeren op 25 mei over dit belangrijke onderwerp tijdens het online event Data driven healthcare – Digitale gegevensuitwisseling in de zorg!

 

! SLUIT JE AAN BIJ HET LINKEDIN EVENT !

 

 

DOWNLOAD DE FLYER                        KIJK LIVE MEE !

 

 

 

 

 

Thema’s die aan bod zullen komen:
  • Gepersonaliseerde zorgpaden
  • Digitale gegevens uitwisseling in de zorg
  • Netwerkzorg

 

 

Deelname is gratis via de livestreamlink die 25 mei op deze pagina wordt aangezet.
Interesse in de verdiepende sessies? Deze zijn ook kosteloos maar wel met voor-inschrijving.

 

 

Wil je partner worden in 2021?

 

 

Mobile Healthcare is het jaarlijkse ontmoetingspunt van meer dan 1200 belangrijke spelers uit de mHealth value chain en tevens het grootste Benelux congres op dit gebied. mHealth 2021 bouwt voort op het succes van de voorgaande negen edities en biedt je best-practices van mHealth implementaties, visies en strategieën.

Heb je een interessante klantencase of wil je partner worden van Mobile Healthcare in 2021?

 

 


 

Adsense Rechts – 1 –

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

 

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize